KAKO NARUČITI

1. PUTEM E-MAILA ILI FACEBOOK-A

Putem e-maila možete napraviti narudžbu tako da pošaljete podatke za dostavu (ime i prezime fizičke osobe ili naziv pravne osobe, ulica i broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj), podatke za račun ako se razlikuju od podataka za adresu (ime i prezime fizičke osobe ili naziv pravne osobe, ulica i broj, poštanski broj i mjesto, OIB), te navedete proizvode koje želite naručiti i način dostave/plaćanja.
Kod dostave pouzećem šaljemo narudžbu odmah a plaćate kod preuzimanja, dok kod virmanskog plaćanja (uplata na žiro račun) prvo šaljemo ponudu a nakon proknjižene uplate šaljemo paket na adresu

2. PUTEM TELEFONA

Putem telefona možete napraviti narudžbu tako da našem agentu ostavite podatke o narudžbi (ime i prezime fizičke osobe ili naziv pravne osobe, ulica i broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj), te podatke o načinu plaćanja.

KAKO PLATITI?

1. VIRMANSKO PLAĆANJE – UPLATA NA ŽIRO RAČUN

Pošiljku dostavljamo nakon što su sredstva vidljiva na računu.

2. PLAĆANJE POUZEĆEM (PLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA)

Uslugu dostave obavlja kurirska služba, a pošiljku možete očekivati unutar 24 sata od kad zaprimimo Vašu narudžbu. Pošiljku plaćate kuriru nakon što vam dostavi pošiljku.

KAKO DOSTAVLJAMO?

1. OSOBNO

Ukoliko je narudžba na području Zagreba naši agenti na terenu, će Vam osobno dostaviti proizvode unutar 24sata.

2. POŠTOM

Uslugu dostave na području Hrvatske obavlja kurirska služba, a pošiljku možete očekivati unutar 24 sata od kad zaprimimo Vašu narudžbu.

POVRAT PROIZVODA

Povrat proizvoda zbog opravdane reklamacije moguć je u roku od 24 sati nakon zaprimanja uz uvjet da proizvod nije otvaran. Za koordiniranje povrata molimo da nam se obratite telefonskim putem.